Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Tudomásul veszem, hogy az oldalon 18 éven aluliak nem vásárolhatnak. Elfogadom
Termékek Menü

Borgarancia egy palack Epermester borra


Ilyen talán még nem is volt a bortörténelemben, de mi annyira hiszünk a pincészetünk termékeiben, hogy ezt is bevállaljuk. Azért mert mindennél jobban hiszünk a pincészetünk boraiban.

Már régen meg szeretted volna kóstolni az eperbort, vagy valamely házasításunkat? Most kockázat nélkül megteheted. Azt szeretnénk ha minél több emberhez eljutna a pincészetünk híre és bora, így olyat teszünk amit rajtunk kívül talán kevesen mernének megtenni. Mi, az Epermester Pincészet borászai rengeteg időt és energiát fektettünk abba, hogy megalkossuk a tökéletes eperbort, és azt szeretnénk ha ezt Te is megtapasztalnád, ezt pedig most kockázat nélkül meg is teheted. Nincs más dolgod mint válassz egy üveg bort, tedd be a kosárba, és erre az egy üveg borra pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha már itt vagy és mégis úgy döntesz, hogy többet is vásárolsz, nem leszünk fukarak és a legdrágábbra palackra vállaljuk ezt a garanciát. Boraink a felső menüsorban érhetőek el, ott kezdheted a nézelődést.

 

Ha nem ízlett nincs más teendőd mint az oldal alján található telefonszámon felhívsz minket, vagy bármelyik az oldalon található elérhetőségünkön (e-mail, chat, Facebook) megkeresel minket, megadod a rendelési azonosítód, megadod a számlaszámod és utaljuk neked vissza a pénzt.

 

Köszönjük ha adsz egy esélyt a borunknak, nem bánod meg.

 

Üdv,

Idősebb és Ifjabb Kallós Gábor

Epermester Pincészet