Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Tudomásul veszem, hogy az oldalon 18 éven aluliak nem vásárolhatnak. Elfogadom
Termékek Menü

Epermester Blog

Ünnepeld az Epermester Pincészettel március 15-ét! Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc Magyarország újkori történetének egyik meghatározó eseménye...


Ilyen talán még nem is volt a bortörténelemben, de mi annyira hiszünk a pincészetünk termékeiben, hogy ezt is bevállaljuk. Azért mert mindennél jobban hiszünk a pincészetünk boraiban.


A piros, ízletes és lédús földieper igazán jótékony hatással van a szervezetünkre. Meleg napokon remek szomjoltó, fogyasztása a jóllakottság érzését kelti, ezáltal kiváló partner a fogyókúrában. Vértisztító hatása pedig segít a salakanyagok és a felesleges zsír távozásában. Nem csak belsőleg, de a bőrbe bedörzsölve is kiváló bőrápoló. Mindez természetesen érvényes kiváló minőségű 100% eperből készült borainkra is.

Az alábbiakban olvasható gyümölcsbor törvényt a Magyar Gyümölcsbor Készítők Egyesülete szakmai közreműködésével jött létre.